Ahmet Gürgen: Şampiyonluk Kupasıyla Bandırma‘ya Gitmek İstiyoruz

Genç Banvitliler Antrenörü Ahmet Gürgen, final grubu ikinci devre maçlarına da kazanarak başlamak istediklerini söyledi.

Genç Banvitliler Antrenörü Ahmet Gürgen, final grubu ikinci devre maçlarına da kazanarak başlamak istediklerini söyledi.

    Erkekler İkinci Ligi Play-off Final Grubu ilk devresini 3’te 3 yaparak tamamlayan Genç Banvitliler, Eskişehir’de bu gün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

    Bandırma temsilcisinin antrenörü Ahmet Gürgen, hedeflerinin burada da 3’te 3 yapmak olduğunu ifade ederek, “Avantajlı bir şekilde Eskişehir’e geldik ve eğer yarınki maçımızı kazanırsak lige çıkmayı garantileyeceğiz.‘‘ şeklinde konuştu.

    Turnuvaya çok önem verdiklerini ve her maça ayrı bir önem atfettiklerini belirten Gürgen, şöyle devam etti:

    ‘‘Bunu başarmış olsak da turnuva bizim için bitmiş olmayacak ve aynı ciddiyet ile diğer iki maçımızı da oynayacağız. Hedefimiz burada da 3’e 3 yaparak şampiyonluk kupası ile Bandırma’ya dönmek. İstanbul’daki performansımızdan sonra genç oyuncularımın havaya girmediğini görmek ve aynı özveri ile çalışmaya devam etmelerini izlemek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Oyuncularımın bu kadar bilinçli olması ve kendilerine zarar verecek davranışlardan kaçınmaları bir antrenör için büyük şans diye düşünüyorum.”

    Çok iyi bir 3 maçlık seri geçirdiklerini söyleyen genç oyuncu Erol Can Çinko, “İstanbul’da gerçekten iyi mücadele ettiğimiz bir 3 maç oynadık ve 3 galibiyet ile Eskişehir’e geldik. Burada da elimizden gelenin en iyisini yapıp, 3 maçta 3 galibiyetle sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz.” diye konuştu.

    Kendisine 3 maçlık performansını hatırlattığımızda ise genç oyuncu, “Eğer takımımım kazanmamışsa istatistiklerin benim için fazla bir önemi yok. İstatistikler galip gelince anlamlı oluyor. Umarım Eskişehir’de de geçtiğimiz 3 maçtaki gibi oynar, elimden gelenin en iyisini yaparım ve takımımın galibiyetlerinde pay sahibi olurum.” dedi.