Fenerbahçe, Karabükspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘in 32. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Can Bartu Tesisleri‘nde teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından oyuncular 4 takıma ayrıldı ve dönüşümlü olarak dar alanda yapılan kurallı çift kale maçlarla antrenman sona erdi. Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kale maçlarda dönüşümlü

olarak görev aldı.

Takımla birlikte antrenmana çıkan ve çalışmanın büyük bölümüne katılan Mamadou Niang, antrenmanın son bölümünde sağ kalçasında ağrı hissedince, tedbir amaçlı olarak çalışmayı bıraktı ve tesislere geçti. Sol arka üst adalesinde ağrı hissettiği için dünkü çalışmayı yarım bırakan ve sol üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem tespit edilen Güiza, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde bir süre sahada düz koşu yaptıktan sonra tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sakatlığı süren Issiar Dia ile

sol kasığında ağrı hisseden Semih Şentürk antrenmana çıkmadı. Bu oyuncuların da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Antrenmanın son bölümünde ise Emre ile Yobo arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Çift kale maçta pas anlaşmazlığı nedeniyle Emre ile Nijeryalı Yobo arasında tartışma yaşandı. Emre takım arkadaşına doğru uzaktan sert çıkarak sesini yükseltirken, Sarı-lacivertli futbolcuyu Uğur sakinleştirmeye çalıştı. İki futbolcu tartışmanın ardından kısa bir süre sonra saha içinde barıştı.

Sarı-lacivertli takım, Kardemir D.Ç Karabükspor maçı hazırlıklarına, yarın saat 18.00‘de basına kapalı yapacağı

antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA