Fenerbahçe Ceyhun Gülselam'a kanca attı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Fenerabahçe'de önümüzdeki yılın transfer çalışmaları da devam ediyor.

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki tek rakibi Trabzonspor'un genç ön liberosu Ceyhun Gülselam'a talip oldu.

Sarı-lacivertlilerin, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kadrosunda görmek istediği 24 yaşındaki milli oyuncu için nabız yokladığı ortaya çıktı. Başarılı futbolcunun sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması yüzünden bordo-mavili yönetim ve Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından gözden çıkarılmasını fırsat olarak gören Fenerbahçe'nin vakit kaybetmeden girişimlere başladığı kaydedildi.

Sarı-lacivertli yönetimin, Trabzonspor ile temasa geçtiği ve sözleşmesinde kulüp lehine 1 yıllık opsiyon maddesi bulunan Ceyhun Gülselam için teklif yaptığı ileri sürüldü. Bordo-mavili yöneticilerin, yeni mukaveleye imza atmamakta direnen genç oyuncunun bonservisi için Fenerbahçe'den 1 milyon euro istediği iddia edildi.

Sarı-lacivertli yönetimin, Ceyhun için karar aşamasında olduğu ve sezon sonunda bu transferi resmen bitirmenin planlarını yaptığı kaydedildi. Milli futbolcu yeni sözleşme imzalamadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta Gaziantepspor ile oynadığı maçın kadrosuna alınmamıştı