Wayne Rooney Chelsea maçına saklanıyor

Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson İngiliz forvet Wayne Rooney'i haftasonu oynanacak olan Chelsea maçını düşünerek, bugünkü Şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçında oynatmayacak.

Alex Ferguson Chelsea'yi Rooney ile vurmayı planlıyor

Manchester United'in teknik patronu Sir Alex Ferguson Schalke ile oynanacak şampiyonlar ligi maçında haftasonu oynanacak Chelsea maçını düşünerek Rooney'i risk etmek istemiyor.

2-0'ın rövanşında turu büyük ölçüde garantileyen Kırmızı Şeytanlar'ın haftasonu Chelsea ile tam anlamıyla "ölüm kalım maçı" oynayacak olması Schalke maçı kadrosunun yedek ağırlıklı olma ihtimalini güçlendirdi.Şampiyonlar ligi yarı final 2. maçında Schalkeyi Old Trafford'ta ağırlayacak olan Manchester ekibinde ileri hattın Meksikalı forvet Javier Hernandez ve Dimitar Berbatov'dan oluşacağı ada basınında konuşuluyor.

Ferguson haftasonu oynanacak Chelsea maçıyla ilgili görüşünün sorulması üzerine; "Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Arsenal maçında yenildik ama iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bir mağlubiyet benim oyuncularımın formda olduğu gerçeğini değiştirmez. Wayne Rooney fantastik bir sezon geçiriyor. O mükemmel bir forvet takıma müthiş katkı sağlıyor ve ateşliyor. Chelsea'yi Rooney ile vuracağım" şeklinde konuştu

Wayne Rooney Chelsea maçına saklanıyor