Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor‘da yönetim kurulu üyesi Şahin Özer, Play-off‘larda istediklerini alacaklarını söyledi.

Sarı siyahlı takım Gebzespor‘u 2-0 mağlup ederek Play-off‘a kalmayı garantilerken, gözler play off maçlarına çevrildi. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor yönetim kurulu üyesi Şahin Özer, iyi bir ekip olduklarını, Bank Asya 1. Lige çıkacaklarını kaydetti. Özer, play off maçlarının final niteliği taşıdığını vurgulayarak, "Bundan 8-9 hafta önce Play-off‘a kalacağımızı söylerken, bazı insanlar bize gülüyor ve inanmıyordu. Allah‘ın da yardımıyla yönetim, teknik heyet, futbolcular ve

Malatya şehri olarak kenetlendik. Sonuçta istediğimizi aldık. 8‘de 8 yapmak çok kolay bir şey değil, bu bize nasip oldu. Bunun içinde ayrıca sevinçliyiz. Artık önümüzde Play-off‘lar var. 8 takımında amacı Bank Asya 1. Lig‘e çıkmak. Bu nedenle hiçbir maç kolay olmayacak. Her maç bizim için final niteliği taşıyacak. Önceden de söylediğim gibi biz iyi bir ekibiz. Kadro kalitemiz ortada. Ben, play off‘tan istediğimizi elde ederek döneceğimize inanıyorum" dedi.

Play-off‘ta şans faktörünün çok önemli olduğunu belirten Özer, "Play-off‘ta inşallah futbol şansı yanımızda olacaktır. Geriden gelerek Play-off‘a kaldık. Buda bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. İyi bir ekip olduğumuzu da her fırsatta vurguluyoruz. Sezon başındaki uyum sorununu çok geride bıraktık. Takım iyi bir ahenk yakaladı. Bunun play off maçlarına en iyi şekilde yansıyacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Özer, taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Maçların hangi şehir ve tarihte oynanacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak Yeni Malatya Spor bir şehir takımı. Her şehirde de taraftarımız var. Ben taraftarlarımızın maçlar nerede olursa olsun bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA