Mersin İdmanyurudu, Boluspor’U Yenerek Süper Lig’E Çıkmak İstiyor

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu, hafta sonu sahasında yapacağı Boluspor maçını alarak Süper Lig’e çıkmak istiyor.

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu, hafta sonu sahasında yapacağı Boluspor maçını alarak Süper Lig’e çıkmak istiyor.

    Ligin bitmesine iki hafta kala son maçında bay olduğu için bir maç yapacak olan Mersin İdman Yurdu, Boluspor’u yendiği takdirde Samsunspor’dan sonra Süper Lig’e çıkan ikinci takım olacak. Mersin İdman Yurdu’nda yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar galibiyete kilitlenirken Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bütün çalışmalarını hazırlıkların 3 puan üzerine olduğunu söyledi.

    Son maçlarında sahaya mutlak 3 puan için çıkacaklarını vurgulayan Kahramanlı, ‘‘Samsunspor‘un ardından, Spor Toto Süper Lig‘e çıkabilmek için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçın Mersin için hayati önemi var. O nedenle, stresli, heyecanlı ve çok çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. Ancak, kazanmaktan başka hiçbir alternatifimiz yok. Çünkü, bu maçı kazandığımız takdirde, Süper Lig‘e çıkan ikinci takım olacağız.” dedi.

    Bütün planları 3 puan üzerine yaptıklarına dikkat çeken Kahramanlı, “Son 90 dakika için geri sayım başladı. Boluspor‘u yenerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Ligin son haftasında bay olduğumuz için Boluspor maçı bizim için sezonun son maçı. Bir bakıma kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.” ifadesini kullandı.

    Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların maçın ciddiyetinin farkında olduğunu vurgulayan Kahramanlı, “Birlik ve beraberlik içerisinde Boluspor maçına hazırlandık. Tüm Mersinlilerin kenetlenip, takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Taraftarımızdan isteğimiz Tevfik Sırrı Gür Stadı‘nı doldurup 90 dakika takımlarını desteklemeleri. Maç sonunda birlikte üst lige çıkmanın sevincini onlarla yaşamak istiyoruz.” diye konuştu.