Iker Casillas sitem etti

Real Madrid'in başarılı kalecisi Iker Casillas, Barcelona ile oyanan maçta Gonzalo Higuain'in iptal edilen golüyle alakalı yorum yapmasa da yetkili mercilere mesajını gönderdi.

Barcelona: 1 - Real Madrid: 1 (Son Detaylar)

Real Madrid'in yıldız kalecisi Iker Casillas, Şampiyonlar Ligi Yarı Finali ikinci ayağında Barcelona'yla oynadıkları maçta Gonzalo Higuain'in sayılmayan golünün kendilerine karşı alınan bir başka haksız karar olduğuna inanıyor.

Santiago Bernabeu'da ezeli rakibine 0-2 yenilen Real Madrid, Camp Nou'da Barcelona'yla 1-1 berabere kaldı ve kupadan elendi. Başkent ekibinde Gonzalo Higuain'in golünün iptal edilmesi, moralleri bozdu ve ümitleri öldürdü. Casillas bu konu hakkında "Higuain'in golünün iptal edilmesi [bize karşı alınan] bir başka karardı, her zamanki gibi. Artık yapacak bir şey yok ama kulübümüzü gururlandırmak için her şeyi yaptık." şeklinde konuştu.

İspanyol milli file bekçisi eşleşme hakkında ise "Maçın anları hala hafızalarımızda. İlk maçta golsüz bir eşitlik alsaydık şimdiye turu geçmiştik. Real Madrid'in aşağılık kompleksi yoktur. Kendi tarzımızda futbolumuzu oynadık, taraftarlarımız bununla gurur duyabilirler. Buraya bu formayı onurlandırmaya geldik; bu bizim için bir maçtan fazlasıydı. Sonuçları düşünürsek [ceza almak gibi] söyleyecek pek bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Iker Casillas sitem etti