Ankaragücü'nde Sestak sevinci

Sakatlığı geride bırakıp iyileşme sürecine giren Ankaragücü'nün golcü oyuncusu Stanislav Sestak, bugün yapılan antrenmana katıldı.

Spor Toto Süper Lig‘in 32. haftasında deplasmanda Sivasspor‘la karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı geride bırakıp iyileşme sürecine giren takımın golcü oyuncusu Stanislav Sestak, antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde ayak tenisiyle başlayan çalışmalar, dar alanda ısınmaya yönelik el ve kafayla oynanan oyunla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada çift kale maç yapan Sarı-lacivertli ekip,

çalışmaları tamamladı. Oynanan çift kale maçta kasığından hafif sakatlık yaşayan genç oyuncu Kağan Söylemezgiller tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Antrenman bitiminde ise teknik direktör Mesut Bakkal, bir grup oyuncuyla özel olarak şut ve gol organizasyonları denedi. 1,5 saat süren çalışmalara sakatlıkları devam eden Sapara, Mehmet ve Ümit katılmazken, Özgür ve Muhammed ise çalışmalarını ağırlık salonunda sürdürdü.

Ankaragücü, yarın yapacağı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: İHA