Vedat İnceefe Bugsaşspor ile anlaştı

Fatih Terim'in Galatasaray teknik direktörlüğüne gelmesinin ardından ismi sıklıkla Sarı-Kırmızılı ekip ile anılan Vedat inceefe Bugsaşspor ile anlaştı.

Fatih Terim'in yardımcı antrenör olarak Galatasaray'da görmek istediği eski öğrencisi Vedat İnceefe, Bugsaşspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Vedat İnceefe 1994-1995 sezonunda Türkiye 2.Futbol Ligi'nde mücadele eden Karabükspor'da forma giyerken, dönemin Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a çağrılmış ve 1996 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım forması giymişti. Fatih Terim'in 1996'da Galatasaray Teknik Direktörü olmasıyla birlikte Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olan Vedat İnceefe, kısa sürede ilk 11'in değişmez isimlerinden oldu.

Futbolculuk yaşamına 2006 yılında ayağının kırılması sonucu, Manisaspor'da nokta koyan İnceefe 9 kasım 2010'da Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğü'ne getirildi. Yeni Malatyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta takımın başında olan İnceefe yeni sezonda Bugsaşspor'u çalıştıracak.

Bugsaşspor geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için mücadele etmiş, Yarı finalde Sakaryaspor'a penaltı atışları sonucunda 5-4 yenilerek bu arzusunu gerçekleştirememişti.

Vedat İnceefe Bugsaşspor ile anlaştı