Boluspor Kulübü’Nün Başkanlığına Necip Çarıkçı Seçildi

Bank Asya 1. Lig takımı Boluspor’un başkanlığına Necip Çarıkçı seçildi.     

Bank Asya 1. Lig takımı Boluspor’un başkanlığına Necip Çarıkçı seçildi.     

    Boluspor Kulübü, olağan genel kurul kongresini yaptı. Boluspor Tesisleri’nde yapılan kongreye, Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu milletvekilleri Fatih Metin, Yüksel Coşkunyürek, Boluspor Kulübü‘nün eski başkanları ve delegeler katıldı.

    Başkanlığa tekrar aday olmayan Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu, yaptığı konuşmada, kongrede alınacak kararların kulübün geleceği açısından önemli olacağını söyledi. Boluspor aşkıyla göreve başladıklarını belirten Semercioğlu, şunları kaydetti: “En önemli işimiz dinamik bir takım kurmak oldu. Sportif başarı, belirlenen hedeflere varıldığı, varılmadığıyla anlaşılır. Boluspor Bank Asya 1. Lig’de son haftaya kadar büyük heyecanlar yaşattı, mücadelemiz son haftaya kadar sürdü. Bu sezonu başında süper lig hedefimizi gerçekleştiremedik. Diğer açıdan görevde bulunduğumuz sürece kulübün kişilere bağlı kalmadan kendi varlığını sürdürmesi için gerekli tedbirleri almaya çalıştık. Boluspor üretken yapıda kulüp almalı. Futbolcu alan değil veren kulüp olmalı. Alt yapıya eğildik. A2 takımlarının yapılanmalarını sağlayarak ilk meyvelerini görmeye başladık. Kulübümüz kadrosunda 37 futbolcunun sözleşmesi devam ediyor. Biz daima Boluspor’u tüm Bolu’nun en büyük ortak değeri olarak kabul ettik. Bu sorumluluğun bilincinde hareket etmeye çalıştık. Bu süreç içerisinde çalışmalara koşulsuz destek veren oldu, bu destekten daha fazlası acımasızca eleştirildik. Saha içindeki mücadelenin daha fazlasını dışarıda verdik. Desteğin yerini köstek aldık.”

    Tek listeyle gidilen kongrede Necip Çarıkçı Boluspor Kulübü’nün başkanlığına seçildi. Çarıkçı, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.