Aziz Yıldırım: Kadromuzu Güçlendireceğimizden Kimse Kuşku Duymasın

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 100. sayısında yer alan baş yazısında Spor Toto Süper Lig‘i şampiyon bitiren kadroyu daha da güçlendireceklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 100. sayısında yer alan baş yazısında Spor Toto Süper Lig‘i şampiyon bitiren kadroyu daha da güçlendireceklerini söyledi.

"Yarınlar en az bugün kadar bizim" başlığı ile yer alan yazısında Aziz Yıldırım, "Camia olarak özlediğimiz, istediğimiz, hakkettiğimiz 18. şampiyonluğumuzu doyasıya kutluyoruz. Büyük Fenerbahçe Ailesi’nin tüm fertlerinin bu şampiyonlukta çok büyük emeği vardır. Buradan bir kez daha, şampiyonluğumuza katkı sağlayan herkese, teker teker teşekkür etmek isterim. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan, kötü günlerimizde dahi hep yanımızda olan, tribünlerdeki duruşuyla tüm Türkiye’ye örnek olan taraftarımıza, bize daima destek olan Yüksek Divan Kurulu üyelerimize, kongre üyelerimize tüm kalbimle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’a ve teknik kadromuza da gönülden teşekkür ediyorum." diyen Aziz Yıldırım, "Hocamız; kişiliği, çalışma prensipleri ve takım üzerindeki pozitif etkisiyle şampiyonluğa çok büyük katkıda bulunmuş, Fenerbahçe’deki ilk teknik adamlık sezonunu unutulmaz bir başarıyla tamamlamıştır. Camiamızın içinden gelen Sayın Kocaman’ın bu başarısı Fenerbahçe Ailesi için çok özel bir anlam ifade etmektedir.

Tüm sezon boyunca çok çalışan, çok çabalayan, hiç yılmayan, vazgeçmeyen, kutsal formamızın hakkını veren ve tarihe geçen bir galibiyet serisiyle sezonu tamamlayan futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum…

Sezon boyunca hep yanımda olan, görevlerini ve sorumluklarını hiç aksatmadan yerine getiren, zamanını kulübümüz için harcayan değerli yönetici arkadaşlarıma ve Fenerbahçe Spor Kulübü çalışanlarına da teşekkürü bir borç biliyorum. Bu şampiyonluk hepimizin ortak eseridir, hepimize canı gönülden kutlu olsun." şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışını son dakikaya kadar bırakmayan Trabzonspor’u da kutlayan Yıldırım, "Dünya’nın sayılı spor kulüpleri arasındaki yerini alan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün futbolda da şampiyonluğu yakalaması diğer branşlar için her zaman itici bir güç olacaktır. Avrupa futbolunun görkemli sahnesi Şampiyonlar Ligi’ne, doğrudan katılıyor olmaktan da çok mutluyuz.

Fenerbahçemizin daimi öncelikleri arasında yer alan Avrupa’da başarı hedefini daha da yukarılara taşımak, Türk Futbolu’nu uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmek en önemli gündem maddemizdir. Bu hedef doğrultusundaki teknik ve idari çalışmalarımız sürmektedir. Transfer çalışmalarımız da Avrupa, lig ve kupada, yani tüm kulvarlarda başarı hedefimiz çerçevesinde yoğun bir şekilde devam etmektedir. Sayın Aykut Kocaman’ın tespitleri ve talepleri doğrultusunda, ligi şampiyonlukla bitiren kadromuzu daha da güçlendireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu.