Adanaspor‘da Transfer Çalışmaları

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor‘da transfer çalışmaları sürüyor. Yapılan görüşmelerin ardından iç transferde golcü futbolcu Emre Aktaş ile yeniden anlaşma sağlandığı bildirildi.

Teknik direktörlük görevine Levent Eriş‘in getirilmesiyle birlikte yeniden yapılanma sürecine giren Toros Kaplanı‘nda transfer çalışmaları devam ediyor. Eriş‘in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda iç transferde kaleci Tolgahan Acar‘dan sonra Emre Aktaş ile de sözleşme yenilendiği açıklandı. Takımda kaldığı için mutlu olduğunu dile getiren Aktaş, yeni sezonun Turuncu-Beyazlı camia açısından olduğu gibi kendisi açısından da büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Levent Eriş‘in takımın başına getirilmesinin doğru ve yerinde bir hamle olduğunu savunan Aktaş, "Levent Hoca, bize ve takıma büyük katkılar sunacağına inanıyorum. Kadroda sağlanacak istikrarla birlikte başarı da kendiliğinden gelecektir" dedi. Adanaspor‘a gönül verenlerin yıllardır ‘Süper Lig‘ özlemi yaşadığını hatırlatan Emre Aktaş, yeni sezonda yepyeni bir başlangıç yaparak, bu özleme son vereceklerini iddia etti.

Aktaş, konuşmasını da şöyle sürdürdü:

"Yeni sezonda Turuncu Beyazlı formayı yine giyeceğim için çok mutluyum. Atacağım gollerle takımı mutlu sona ulaştıracağım. Bu süreçte herkesin ve her kesimin desteğini bekliyoruz.‘‘

Kaynak: İHA