A2 Milli Takım‘ı, Lübnan Maçının Hazırlıklarına Başladı

A2 Milli Futbol Takımı, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul‘da Lübnan ve 6 Haziran Pazartesi günü Danimarka ile deplasmanda oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaptığı antrenmanla başladı.

A2 Milli Futbol Takımı, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul‘da Lübnan ve 6 Haziran Pazartesi günü Danimarka ile deplasmanda oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaptığı antrenmanla başladı. Antrenörler Fuat Usta ve Pierre van Hooijdonk yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, ilk yarım saati basına açık bir çalışma gerçekleştirdi.

    Antrenörlerden Fuat Usta, Lübnan ve Danimanka ile iki tane özel maç oynayacaklarını ifade ederek, “Aramıza yeni katılan oyuncular var. Onların durumlarını yakından göreceğiz. Kamp güzel başladı. Oyuncularımız burada olmaktan dolayı mutlular.” diye konuştu.

Pierre van Hooijdonk da, futbolculuların sert geçen bir sezonun ardından neler yapabileceklerini görme adına iki tane güzel maç oynayacaklarını söyledi. Hollandalı çalıştırıcı, “Sezon yeni bitti. Futbolcularımızın başka ülkelerle rekabet etmelerine imkan tanımak için bu maçları organize ettik.” dedi.

Öte yandan bir dönem Fenerbahçe forması altında başarılı yıllar geçiren Hooijdonk, Fenerbahçe’nin şampiyon olduğunun hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“Burada Milli Takım Teknik Direktörü olarak bulunuyorum. Benim için önemli olan şu anda Milli Takım’dır. Bir taraftar değilim sadece teknik direktörüm. Takımı bu iki maça hazırlamaya çalışıyorum”

    FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

    A2 Milli Takım futbolclarından Ceyhun Gülselam, hedeflerinin A Milli Takım’a yükselmek olduğunu söyledi. Genç futbolcu, “Yeni bir milli takım oluşturuldu. İki tane özel maç oynayacağız. Bu maçları da kazanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kağan Söylemezgiller de, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Oynayacağımız Lübnan ve Danimarka maçları kazanmak istiyoruz.” dedi.