Ünal Aysal, Mondragon‘u Getiriyor

Bugün mahkemenin verdiği kararla önündeki engelin kalktığı Galatasaray‘ın 14 Mayıs‘ta yapılacak başkanlık seçimini büyük olasılıkla kazanacak olan Ünal Aysal‘ın futbol takımı için düşündüğü teknik kadronun şekillendiği iddi adeldi.

Bugün mahkemenin verdiği kararla önündeki engelin kalktığı Galatasaray‘ın 14 Mayıs‘ta yapılacak başkanlık seçimini büyük olasılıkla kazanacak olan Ünal Aysal‘ın futbol takımı için düşündüğü teknik kadronun şekillendiği iddi adeldi.

Sporvitrini.com‘un edindiği bilgiye göre; futbolun başına tek bir isim geçirmeyi planlamayan Ünal Aysal, Galatasaray‘a hizmet vermiş eski futbolculardan oluşan kadroyla ‘Galatasaray Ruhunu‘ tekrar geri getirmeyi planladığı öğrenildi.

TEKNİK PATRON ERİC GERETS

Ünal Aysal‘ın teknik direktörününşuan Fas Milli Takımı‘nı çalıştıran sarı - kırmızılı ekibin eski çalıştırıcısı Eric Gerets‘in olacağı belirtildi.

Daha öncede sarı - kırmızılılarda görev alan Belçikalı antrenör yeni sezonda Galatasaray‘ın başındaki isim olacak. Geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen Eric Gerets‘in ‘‘Fas Milli Takımı‘nın başında kalacağım‘‘ şeklindeki açıklamaları, medyayı farklı yönlendirmek adına yapıldığı öğrenildi.

ÜMİT DAVALA VE HASAN ŞAŞ TEKNİK KADRODA

Galatasaray‘da 2000 ruhunu geri getirmeyi planlayan yönetim, eski futbolculara görev vererek bunu gerçekleştirmeyi planladığı öğrenildi.

Özellikle alt yapıdan gelen futbolcularla birlikte takımda bir ağabey eksikliğini ortadan kaldırmayı planlayan Aysal yönetiminin bunun için Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi isimleri Eric Gerets‘in yardımcılığını üstleneceği ifade edildi.



MONDRAGON KALECİ ANTRENÖRÜ

Eric Gerets‘in Galatasaray‘daki ilk döneminde kalede görev alan Kolombiyalı kaleci Mondragon‘un, Belçikalı antrenörün göreve gelmesiyle birlikte sarı - kırmızılılara geri döneceği öğrenildi.

Mondragon‘un teknik kadroda kaleci antrenörü olarak görev yapacağı belirtildi.

BÜLENT TULUN SPORTİF DİREKTÖR OLACAK

    Teknik direktör Eric Gerets ile 2005 - 2007 sezonunda beraber çalışan Bülent Tulun‘un yine sarı - kırmızılarda Sportif Direktör olarak görev alacak.

    Özellikle 2005 - 2006 sezonunda Galatasaray‘da futbolcular, teknik kadro ve yönetim arasındaki bağlılığı tekrar yakalamak isteyen yönetim, Eric Gerets ile de yakın arkadaşlığı bilinen Bülent Tulun‘u bu konuda görevlendirmek istiyor.

    Sarı - kırmızılılar için unutulmaz olan 2005 - 2006 şampiyonluğundaki sinerjiyi Bülent Tulun ile tekrar yakalamayı amaçlayan Aysal yönetimi bunun için Bülent Tulun‘unu sportif direktör, Eric Gerets‘i teknik patron, Hasan Şaş, Ümit Davala ile Mondragon‘un da yardımcı antrenör olarak görev yapmasına karar verdi.

    Ayrıca futbolu, futbolu bilen kişilerin yönetmesini isteyen Ünal Aysal, yine sarı - kırmızılıların efsane isimlerinden Erhan Ünal, Cüneyt Tanman gibi eski futbolculara da farklı pozisyonlarda görev vereceği öğrenildi.