Trabzonspor‘dan Egemen Korkmaz Açıklaması

Trabzonspor yönetimi, Egemen Korkmaz’ın şu aşamada transferi düşündüğüne de, Beşiktaş’ın oyuncuya transfer teklif yaptığına da inanmak istemiyor.

Trabzonspor yönetimi, Egemen Korkmaz’ın şu aşamada transferi düşündüğüne de, Beşiktaş’ın oyuncuya transfer teklif yaptığına da inanmak istemiyor.

    Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcunun, Beşiktaş ile anlaştığı yönünde medyada yer alan haberler üzerine bordo - mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla sürdüğü ve ligin son 3 haftasında girdiğimiz süreçte, ne Beşiktaş gibi büyük bir kulübün tüm etik değerleri hiçe sayarak oyuncumuzla görüştüğüne ne de futbolcumuzun bu aşamada transferi düşündüğüne inanmak istiyoruz.” denildi.

    Sözleşmesi bitse dahi bir oyuncunun kulübüyle bağları kopmadan transfer teklifi yapılmasının doğru olmadığına vurgu yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    “Geçtiğimiz sezon sonu Fenerbahçeli Semih’le ilgili yaşanan gelişmeler bu duruşumuzun en önemli örneğidir. Futbolda nasıl sahada kazanmak için her yolu mubah görmüyorsak, özellikle büyük kulüpler olarak transferde atacağımız adımlara da dikkat etmeliyiz. Beşiktaş kulübünün kısa süre önce yaptığı açıklamaya bağlı kalarak sezon sonuna kadar aynı tavrı sürdüreceğine inanıyor, tüm kesimlerden takımımızla ilgili gündemin, lig yarışı dışına taşmasına yol açacak eylemlerden uzak durmasını istiyoruz.”

    Öte yandan, başarılı futbolcu da geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, şu aşamada Trabzonspor’un şampiyonluğundan başka bir şey düşünmediğini ifade etmişti.