Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta kümede kalma mücadelesi veren Kayapınar Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Nilüferspor maçı idmanlarını sürdürüyor.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Lüleburgazspor mağlubiyetiyle kapatan Kayapınar Belediyespor‘da dikkatler Pazar günü oynanacak Nilüferspor maçına çevrildi. Teknik Direktör Seyithan Özdaş nezaretinde günde iki idman yapan Sarı - yeşilli futbolcular yönetimlerine ve teknik heyetlerine galibiyet sözü verdiler. Teknik Direktör Seyithan Özdaş, Kayapınar Belediyespor olarak kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "İdmanlarımıza başladık. Sabahları kondisyon ve güç toplama öğleden sonraları

da teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Geçen hafta hiç yoktan kaybettiğimiz Lüleburgazspor maçını unuttuk. Futbolcularımı maç gününe kadar moral ve motivasyon yönünden hazır duruma getireceğiz. Artık ligde kalışımıza bir nokta koymamız gerekiyor. Her yönümüzle gücümüzü sahaya dökeceğiz. Yeter diyoruz çok şansız puanlar kaybettik " dedi.

Kaynak: İHA