Fenerbahçe‘de 104. Yıl Kutlamaları

Fenerbahçe Kulübü‘nün kuruluşunun 104. ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün Kulübü ziyaretinin 93. yıldönümü, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri‘nde düzenlenen bir törenle kutlandı.

Törene Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Genel Sekreter Vedat Olcay, Asbaşkanlar Ali Koç, Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Turan Şahin ve Yasemin Merçil, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, sporcular, altyapı sporcuları, Fenerbahçe Koleji‘nden öğretmen ve öğrenciler ile kulüp personeli katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın söylenmesiyle başlayan tören, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay‘ın konuşmasıyla devam etti. Fenerbahçe‘nin, Atatürk ve laik düzene bağlılığını bildiren Yüksel Günay, "Fenerbahçe Spor Kulübü bir dünya markası olduğunu her alanda ayrı ayrı göstermiştir. Biz spordan başka bir iş yapmayız, ne kağıt üzerinde ne de kapalı kapılar ardında. Her gün bir şeyler yazılıyor çiziliyor Fenerbahçe Spor kulübü bu

yapılanların dışındadır. Nice mutlu 104 yıllara" diyerek sözlerini tamamladı.

Törende Atatürk ve Fenerbahçe konulu konuşmalar ve Fenerbahçe Koleji öğrencilerinin okuduğu Atatürk şiirlerinin ardından verilen kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: İHA