Basketbolda Yıldız Erkeklerde Fenerbahçe Ülker Şampiyon Oldu

Kastamonu’da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nın son gününde oynanan final maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray şampiyonluk mücadelesi için karşı karşıya geldi.

Kastamonu’da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nın son gününde oynanan final maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray şampiyonluk mücadelesi için karşı karşıya geldi. Maçtan 65-49 galip ayrılan Sarı Lacivertliler, altın madalyaya ulaştı. Bu maç öncesinde oynanan diğer maçta ise Beşiktaş’ı 80-69 mağlup eden Efes Pilsen üçüncü oldu.

    Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Ülker takımına TBF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Firuz Koçaş ve Kastamonu Vali Yardımcısı Muammer Balcı, kupa ve madalyalarını verirken, ikinci olan Galatasaray, madalya ve kupasını Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Adem Keloğlu ve Hentbol Federasyonu Asbaşakanı Bilgehan Çapraz, üçüncü olan Efes Pilsen ise madalya ve kupasını Öz Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Civcioğlu ve Mehmet Kayıkçı’nın elinden aldı.

6. Gün Maç Programı

Pınar Karşıyaka-Tofaş:62-46 (7.-8.lik maçı)

Maliye Milli Piyango-Bornova Belediyesi:69-67(5.-6.lık maçı)

Efes Pilsen-Beşiktaş:80-69(3.-4.lük maçı)

Fenerbahçe Ülker-Galatasaray: (1.-2.lik maçı)