Loric Cana, Forma Siparişini Verdi

İtalyan basını, Loric Cana‘nın Lazio ile haberlerini bir adım ileri götürerek Arnavut oyuncunun Galatasaray‘da da giydiği 19 numaralı formayı giymek istediğini yazdı.

2010-2011 sezonunun tamamlanmasından sonra transfer haberleri ardı ardına gelirken İtalyan basını uzun zamandır Lazio‘nun Galatasaraylı futbolcu Loric Cana ile ilgilendiğini yazıyordu. Bu akşam saatlerinde İtalyan internet sitelerine bir son dakika haberi düştü. Bu haberde Cana‘nın İtalyan kulübünde giyeceği numarayı ayırttığı ve Galatasaray‘da krize neden olan 19 numaralı formayı istediğini iddia edildi. Haberde, Cana‘nın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından, "Lazio‘da 19 numaralı forma ücretsiz mi?

O zaman benim için kurtarın" yazdığı belirtildi.

Bu arada Arnavut oyuncunun babası ve nemajeri Agim Cana‘da oğlunun Lazio‘nun stadı Stadio Olimpico‘da oynamaya yakın olduğunu söyledi. Football Italia sitesine konuşan baba Cana, oğlu hakkında, "Benden teknik olarak çok daha iyi, ama ikimizde de olan şey mücadele ruhu. Oğlumla gurur duyuyorum. O rakiplerine saygı duyar. Ama hiçbir rakibinden korkmaz. İyi huylu ve görkemli bir kişidir. Bazı huylarını benden almış" dedi.

Hatırlanacağı gibi Cana, Sarı-kırmızılı kulübe imza attıktan sonra Harry Kewell‘dan boşalan 19 numaralı formayı seçmiş fakat Avusturalyalı futbolcunun takıma geri dönmesinin ardından forma numarasından dolayı kısa süreli kriz çıkmasına neden olmuştu.

Kaynak: İHA