Gökhan İnler Juventus yolunda

Napoli'nin daha önce Udinese ile anlaştığı Türk futbolcu için Juventus araya girip menajeriyle el sıkıştı.

Serie A'da gösterdiği performans ile takdir toplayan Udinese'nin Türk oyuncusu Gökhan İnler'in Juventus'a imza atacağı iddia edildi.

İsviçeri milli oyuncu için daha önce harekete geçen Napoli, Friuli ekibi ile el sıkışmış, ama oyuncu ile herhangi bir anlaşmaya varmamıştı. Oyuncunun menajeri Dino Lamberti, Tuttosport'a verdiği demeçte, "Napoli ile bir temasım yok. Oyuncunun kariyerinde mümkün olduğunca daha ileriye gitmesine yardım etmek zorundayım ve başka takımlarla görüşmek benim görevim -elbette onun rızası dahilinde," dedi.
Sky Sport24'un haberine göre bugün öğleden sonra Torino'ya giden menajer Juventus yöneticileri ve teknik direktör Moratta ile üç saatlik bir görüşme yaptı senelik 2.1 milyon avro ücret içeren dört yıllık sözleşme için el sıkıştı.

Juventus'un şimdi İnler'in kulübü Udinese ile anlaşması gerekiyor. Juventus oyuncu için Ekdal, Gianni ve Sorensen'i takasta kullanmak da isteyebilir.

İnler'in gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Napoli yerine Avrupa kupalarında yer almayacak Juventus'u seçmesi dikkat çekici bir ayrıntı.