Galatasaray‘ın Eski Futbolcuları, Turnuvada Bir Araya Geldi

İstanbul Esenler‘de düzenlenen 1. Uluslararası Futbol Turnuvası, Galatasaray‘ın eski futbolcularını bir araya getirdi.

İstanbul Esenler‘de düzenlenen 1. Uluslararası Futbol Turnuvası, Galatasaray‘ın eski futbolcularını bir araya getirdi.

20 ülkeden 200 sporcunun katıldığı organizasyonun son gününde gerçekleştirilen dostluk maçı ve kupa törenine AKParti‘nin İstanbul‘dan milletvekili adayı eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür‘ün yanı sıra, Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Ahmet Yıldırım, Ümit Davala, Hasan Şaş ve Uğur Tütüneker de katıldı.

İstanbul‘daki üniversitelerde okuyan yabancı uyruklu öğrencilerin ülkelerini temsil ettiği müsabakalarda Bosna Hersek takımı birinci olurken, futbolcular, şampiyonluk kupasını Hakan Şükür‘ün elinden aldı.

MİLLİ TAKIMA GÜVEN TAM

Organizasyon öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan eski futbolculardan Hakan Şükür, Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş, A Milli Futbol Takımı‘nın 3 Haziran Cuma günü 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Belçika ile yapacağı maçı kazanacağını belirtirken, karşılaşmanın kaybedilmesi halinde Türkiye‘nin grupta şansının kalmayacağını söylediler.

Galatasaray‘ın teknik direktörlüğüne Fatih Terim‘in yeniden getirilmesini de değerlendiren sarı - kırmızılı takımın eski futbolcuları, Terim‘in başarılı olacağını ve başarısızlıkla geçen bu sezonun unutturulacağını dile getirdiler.