A Milli Takım‘da Belçika Maçı Hazırlıkları Devam Etti

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Futbol şampiyonası Grup Elemeleri‘nde 3 Haziran Cuma günü deplasmanda Belçika ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Hollanda kampında yaptığı antrenman ile devam etti.

Sportpark Bakenbos‘ta Teknik Direktör Guus Hiddink yönetiminde çalışan milliler günü tek antrenmanla geçirdi. İlk yarım saati basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda Ay-yıldızlılar, ısınma ve pas çalışmalarının ardından taktik çalışmalar yaptı. Hollandalı çalıştırıcı, takımı 3 grup halinde çalıştırırken, orta alanda Burak, Selçuk İnan, Emre, Arda ve tek forvet olarak da Kazım‘ın yer aldığı grubun üzerinde durduğu görüldü.

Bu arada sakatlıkları nedeniyle tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Hamit Altıntop ve Gökhan Gönül‘ün durumları belirsizliğini sürerken, bu iki oyuncunun hazırlıklarını salonda ve sahada yaptığı antrenman ile devam ettiği açıklandı. Ay-yıldızlı futbolcuların, kampa geldikleri günden daha iyi oldukları ifade edilirken, Gökhan‘ın sol üst adalesindeki ödemin büyük olduğu ve ağrılarının devam ettiği öğrenildi.

ÖZGENER‘E YOĞUN İLGİ

Basın mensuplarının yanı sıra Türk vatandaşlara da açık tutulan antrenmanı yaklaşık 200 kişilik bir grup takip etti. Taraftarlar antrenman öncesinde oyuncular ve teknik heyete yoğun ilgi gösterirken, en büyük ilgiyi Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener gördü. Vatandaşlar, Özgener ile sık sık fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

Kaynak: İHA