Johan Elmander İstanbul‘a Geldi

Galatasaray‘ın yeni transferi İsveçli golcü Johan Elmander İstanbul‘a geldi.

Galatasaray‘ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers‘tan transferi Johan Elmander İstanbul‘a geldi. Türk Hava Yolları‘nın tarifeli seferi ile akşam saatlerinde İsveç‘in Göteborg kentinden gelen Elmander, eşi Amanda ve bebeği Lily ile birlikte Atatürk Havalimanı‘na indi. Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında güçlükle havalimanından çıkarılan Elmander kalabalık nedeniyle yürümekte zorluk çekti.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan 30 yaşındaki Elmander, "Türkiye geldiğimden dolayı çok mutluyum. Galatasaray‘ın başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi. Galatasaray‘ın kötü bir sezon geçirdiğinin hatırlatılması üzerine Elmander, "Şuan için bir şey söylemek istemiyorum. Bekleyip göreceğiz" cevabını verdi. Aynı zamandan bugün Johan Elmander‘in doğum günü olması nedeniyle basın mensupları İsveçli golcünün doğum gününü kutlamayı unutmadı.

Elmander‘in havalimanından çıkmasıyla dışarıda bulunan Sarı-kırmızılı taraftarlar yeni transferleri için tezahüratlarda bulundu. Taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Elmander, taraftarlarla fotoğraf çektirerek forma imzaladı.

Kaynak: İHA