Şehzade Mehmet Koleji Minderde Rüzgâr Gibi Esti

İzmir Güreş İl Temsilciliği tarafından Gaziemir Kapalı Spor Salonu‘nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Yıldızlar Greko-Romen Güreş Şampiyonası‘nda, Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü‘ne bağlı yıldız güreşçiler üç birincilik, iki ikincilik ve iki üçüncülük elde etti.

İzmir Güreş İl Temsilciliği tarafından Gaziemir Kapalı Spor Salonu‘nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Yıldızlar Greko-Romen Güreş Şampiyonası‘nda, Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü‘ne bağlı yıldız güreşçiler üç birincilik, iki ikincilik ve iki üçüncülük elde etti. Sikletlerinde dereceye giren güreşçilere madalyalarını, Güreş İl Temsilcisi M.Hanifi Cengiz ve diğer yetkililer verdi. Şampiyonada Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi‘nden 69 kiloda Fatih Cengiz, 85 kiloda Hüseyin Özcan ve 100 kiloda Kadir Tunç birinci, 54 kiloda Bilal Güler ve 76 kiloda Emre Karaca ikinci, 63 kiloda Tarık Çevik ve 69 kiloda Serdar Can Boylu üçüncü oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Şehzade Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Serkan Konyalı, "Güreşçilerimizi yürekten kutluyorum. 2010-2011 eğitim öğretim yılında büyük başarılar elde ettiler. 69 kiloda Fatih Cengiz, Kütahya’da yapılan 15-16 yaş greko-romen müsabakalarında Türkiye şampiyonu oldu. Yine bu yıl Uşak’ta yapılan 15-16 yaş grubu greko-romen müsabakalarında okul takımımız, dört madalya kazanarak gruplar Türkiye üçüncülüğü elde etti. Sporcularımız, Manisa için Türkiye‘yle yarışmaktadır." dedi.