Manchesterlı futbolcular, 'THY uçuş emniyeti' filminde oynadı

Türk Hava Yolları (THY), Manchester United'ın yıldız futbolcularının rol aldığı uçuş emniyeti filmi çekti. Yolcular için daha ilgi çekici içerik oluşturmak amacıyla çekilen filmde; Darren Flacher, Wayne Rooney, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio Da Silva oynadı.

Türk Hava Yolları (THY), Manchester United’ın yıldız futbolcularının rol aldığı uçuş emniyeti filmi çekti. Yolcular için daha ilgi çekici içerik oluşturmak amacıyla çekilen filmde; Darren Flacher, Wayne Rooney, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio Da Silva oynadı.

Çekimleri Manchester’da 100 kişi tarafından gerçekleşen prodüksiyonun Haziran 2011 itibariyle gösterime gireceği belirtildi.

THY Basın Müşaviri Ali Genç, Manchester United ile işbirliği içinde olmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Güçlü iletişimin pozitif enerji ile yolcularımıza yansıdığı kanaatindeyiz.” dedi.

Wayne Rooney de, takım arkadaşlarıylaortak çalışmanın kendisine daima keyif verdiğine işaret etti. Ünlü yıldız, “Takım olarak video çekimlerinde yer almamız eminim ki THY ile seyahat eden yolcuların uçuş emniyeti konusunda bilincini daha da pekiştirecektir.” diye konuştu.

Uçuş esnasında uyulması gereken kurallar görsel olarak aktarılırken, futbolcuların yaptığı yanlışlar da espirili ve akılda kalıcı şekilde gösteriliyor.

Film, THY’nin tüm uçuşlarında kabin içi ekranlarda gösterime girecek.