Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Vardar: Almeida Kalınca Forlan‘da Geri Adım Attık

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, transfer gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, transfer gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, transfer gündemine ilişkin istanbulgercegi.com‘a yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile sözleşme imzalama noktasına gelen Eskişehirsporlu Sezer Öztürk‘ü 6 yıldır istediğini söyledi.

    Beşiktaş‘ın transfer çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Vardar, "Almanya‘dan 2-3 genç futbolcu ile anlaşma noktasına geldik. Almeida‘nın kalıp kalmayacağı merak konusuydu ancak Tayfur Hoca Portekizli yıldızın kalmasını istedi. Bu nedenle Forlan‘ın transferinde geri adım attık. Almeida ve menajeriyle görüşmeler devam ediyor." dedi.

    DEMİRÖREN, ADANA BAŞKANI‘YLA GÖRÜŞECEK

    Siyah - beyazlı yönetici Sinan Vardar, Ersan Gülüm için Adanaspor‘la görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören‘in bizzat Adanaspor Başkanı Bayram Akgül‘le görüşeceğini dile getiren Vardar, "Bu görüşmenin ardından transferle ilgili durum netlik kazanacak. Sezer Öztürk‘ün 6 seneden beri Beşiktaş‘ta oynamasını istiyordum ancak olmadı. Geçen sezon devre arasında da girişimlerde bulunmuştuk ancak bu transfer gerçekleşmedi. Ben de Fenerbahçe‘ye gideceği haberlerini medyadan takip ediyorum. Hayırlısı olsun." ifadesini kullandı.