Aykut Kocaman Ve Özcan Kızıltan‘a Sürpriz Kutlama

Antalya‘nan Manavgat ilçesinde devam eden UEFA Pro-Lisans Güncelleme Programı‘nda Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe‘nin teknik direktörü Aykut Kocaman ve 2. Lig‘de şampiyon olarak Bank Asya 1. Lig‘e yükselen Göztepe‘nin teknik direktörü Özcan Kızıltan için şampiyonluk pastası kesildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörlüğü tarafından Manavgat‘ın Evrenseki Beldesi‘nde bulunan Sensimar Side Resort-Spa Otel‘de düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA Pro-Lisans Güncelleme Programı‘nın ikinci aşamasına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Göztepe Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, pasta sürpriziyle karşılaştı. Kendileri için hazırlanan sürpriz karşısında oldukça duygulanan Aykut Kocaman ve Özcan Kızıltan,

herkese teşekkür ederken, TFF Futbol Antrenör Eğitmeni ve Futsal A Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner, Aykut Kocaman ve Özcan Kızıltan‘ın UEFA Pro-Lisans Güncelleme Programı‘nın birinci aşamasına katıldıklarını ikinci aşamaya ise şampiyon takımların teknik direktörleri olarak katıldıklarını belirterek, iki teknik adamı da kutladı.

Kaynak: İHA