A Milli Kadın Takım, Büyük Britanya Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Uluslararası Kepez Turnuvası’nda bugün Büyük Britanya ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Takım hazırlıklarını tamamladı.

Uluslararası Kepez Turnuvası’nda bugün Büyük Britanya ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Takım hazırlıklarını tamamladı.

    Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde çalışan milliler antrenmanın ilk bölümünde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Ay Yıldızlılar daha sonra ise şut çalışması yaptı. Antrenman sonrasında oyuncular kamp yaptıkları otelde dinlenmeye çekildi.

    A Milli Kadın Takımın antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada turnuvada oynadıkları ilk maçı değerlendirirken şunları kaydetti:

    “Kepez Turnuvasındaki 3 maçı şimdiye kadar çalıştığımız 20 oyuncumuzu görme şansına sahip olacağımız şekilde planlamıştık. İlk maçta Özge Yavaş ve Özge Kavurmacıoğlu ile idman yapan oyuncuları gözlemledik. Oyuncu bazında olumlu ve olumsuz şeyler gözlemlediğimi söyleyebilirim.

    Kendi sistemimiz açısından sahada iyi yapabildiğimiz şeyler var ama eksik ya da yanlış yaptığımız şeyler de var. Bugün ki maçımızı da bu şekilde oynayacağız. Dün ki maçta oynamayan oyuncularımıza yer vereceğiz. Olumlu ve faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapma çabası içerisindeler.”

    Ay Yıldızlı ekibin Büyük Britanya ile oynayacağı turnuvanın ikinci maçı bu akşam saat 19,15’te başlayacak.