Selçuk İnan: Transferde önceliğim Avrupa

Trabzonspor ile sözleşmesi bu ayın sonunda sona erecek Selçuk İnan, transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, transferi konusunda önceliğinin Avrupa olduğunu söyledi.

Mehmet ve Selda Topal çiftinin önderliğinde, İsmail Köybaşı ve Selçuk İnan‘ın da destek verdiği, "1011 Engeli Destekleyen Altın Kalpler" Projesinin tanıtım yemeğinde İHA mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, ilk önce düzenlenen projede emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tarz organizasyonları desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan İnan, herkesi de kendileri ve projeye destek verenler gibi duyarlı olmaya çağırdı.

Son ana kadar kovaladıkları şampiyonluk için "hayal kırıklığı" nitelemesinde bulunan İnan, "Biz bu şampiyonluğu çok inanmıştık. Hatta son maçta Sivas‘tan gelen 1-1 haberi ile bu inancımız ikiye katlandı. Ama olmadı. Çok üzüldük. Şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Son maça kadar yarışın içinde olmamız da bizim için ayrı yıkım oldu" dedi.

"TRANSFERİM KONUSUNDA ÖNCELİĞİM AVRUPA"


Sezon ortasında bu yana adı İspanyol kulüpleri ve 3 büyükler ile anılan ancak şu ana kadar somut bir gelişme olmayan transfer konusuna da açıklık getiren İnan, "Aslında transferim hakkında konuşmak istemiyorum. Ama henüz bu konuda hiçbir şey belli değil. Görüştüğümüz kulüpler var. Sanırım birkaç hafta içerisinde her şey netlik kazanır. Menajerlerimiz gerekli görüşmeleri yapıyor. Benim bu konuda konuşmam doğru olmaz" diye konuştu.

Kendisi için Avrupa‘da oynamanın çok önemli olduğuna vurgu yapan İnan, "Benim öncelikli hedefim Avrupa‘da oynamak. Gerekli görüşmeler yapılıyor. Menajerime gelen teklifler var. Avrupa‘dan cazip teklif olmadığı takdirde diğer teklifleri değerlendirmeye alacağız" ifadelerini kullandı.

Organizasyon sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Topal ise, "Bence Türkiye liginin 2 şampiyonu var. Her iki takımı da kutlamak lazım. Özellikle centilmence verdikleri mücadeleden ötürü" şeklinde konuştu.

Bu arada Erdoğan Arıkan‘ın sunduğu geceye spor ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı. Engelli vatandaşlara bir nebzede olsun yarar sağlama amacıyla düzenlenen organizasyonda bu projeye emeği geçenlere plaketleri verildi. Plaket alanlar arasında Galatasaray‘ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz, Melih Şendil, Esra Erol, Tanju Çolak, Sarp Akaya, Ceyhun Yılmaz, Serkan Balbal, Ogün Altıparmak gibi isimler yer aldı.

Kaynak: İHA