Lionel Messi: Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak gol kralı olmaktan daha önemli

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, bir oyuncunun sezon boyunca yaşayabileceği en büyük onurun Şampiyonlar Ligi finalinde boy göstermek olacağını söyledi.

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Manchester United ile önümüzdeki cumartesi günü oynayacakları Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında kariyerinin son maçı gibi oynayacağını belirtti.

Messi düzenlediği basın toplantısında "Bu maçı son maçımmış gibi oynayacağım.Roma'daki finalden çok güzel anılarım var. Ne kadar özel bir maç olacağını biliyorum." dedi.

İki takımında eşit güçte olduğunu sözlerine ekleyen Arjantinli yıldız, "Bana göre finalde iki ekip de aynı şansa sahip. Manchester United'ın da Wayne Rooney gibi muhteşem bir yıldızı var. Kupayı kazanacak tarafı küçük detayların belirleyeceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Ronaldo'nun 40 golle Pichichi ödülünü kazanmasını da değerlendiren Messi, "Ben de Pichichi'yi kazanmak isterdim. Ama son maçlarda Ronaldo çok fazla gola ttı. Onu tebrik ederim. Ama asıl önemli olan Şampiyonlar Ligi finalini kazanmak. Bence futbolda takımca kazandığınız ödüller daha önnemli." ifadelerini kullandı.

Lionel Messi: Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak gol kralı olmaktan daha önemli