Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final maçlarında Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşacak olan Banvit‘in Genel Menajeri Turgay Çataloluk, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları maçları kazanarak seride avantajlı duruma geçmek ve finale adlarını yazdırmayı istediklerini söyledi.

Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk yaptığı açıklamada, yarı final serisinde Galatasaray Cafe Crown ile eşleştiklerini ve serinin ilk maçını Çarşamba akşamı 20.00‘de Bandırma‘da oynayacaklarını belirtti. Olin Edirne ile oynadıkları çeyrek final serisinin oldukça çok zor geçtiğini belirten Çataloluk, "Zor bir seriden çıktık. Bakıldığında yorgun gibi gözükebiliriz. Ancak takım ritmimizin devamı açısından önümüzdeki seride bunun olumlu katkıları olacağını düşünüyorum. Galatasaray Cafe Crown serisi de

yine zorlu mücadelelere sahne olacak. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçları kazanarak avantajlı duruma geçmek ve sonrasında bu seriyi kazanarak final serisine adımızı yazdırmak istiyoruz. Tüm sezon boyu ve Olin Edirne serisinde olduğu gibi taraftarlarımızı centilmence destekleri için Galatasaray Cafe Crown maçlarına bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA