Galatasaray'da Drogba için geri sayım başladı

Galatasaray'ın, Drogba'yla anlaştığı ve bugün transferi açıklayacağı yönünde çıkan haberler heyecan yarattı. Taraftarların yorumu ise ortak: Yıllardır süren yıldız oyuncu hasretimiz nihayet bitiyor

Ünal Aysal'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından, taraftarların transfer konusunda beklentileri de arttı. Aysal, katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarda, "Önümüzdeki sezon Galatasaray'ın kadrosu yıldız oyuncularla dolacak" diyerek bu beklentilerin boşa olmadığını gösterdi. Cim Bom'un ilk transferi olan Johan Elmander taraftar tarafından olumlu karşılansa da yıldız beklentisini karşılamadığı kesin.

Sarı-Kırmızılılar sabırsızlıkla büyük bir isim beklerken, son dönemde ortaya atılan "Didier Drogba transferi bitti" haberleri taraftarların oldukça heyecanlandırdı. Bülent Tulun, bu iddiaları yalanlasa da Aysal'ın daha önce yaptığı, "Drogba'yla da ilgileniriz" açıklaması, Sarı-Kırmızılılar'ı ümitlendiriyor.

Drogba'ya verileceği iddia edilen ücret ise dudak uçuklatıyor. Buna göre tecrübeli forvete ilk yıl 12 milyon, ikinci yıl ise 10 milyon TL ödenecek! Ancak bu parayı kulüp değil, bir sponsor ödeyecek. Taraftarlar, bu kadar yüksek bedeli ödemeye razı olan sponsor firmanın hangisi olduğunu fazlasıyla merak ediyor.

Didier Drogba iddiaları ne kadar doğru, bunu zaman gösterecek. Ancak ne olursa olsun, kabus gibi geçen sezonun ardından Sarı-Kırmızılılar'ı fazlasıyla heyecanlandırdığı ortada. Sanal ortamda yapılan yorumlar da bunun bir göstergesi: Uzun süredir yıldız futbolcu hasreti çekiyoruz. Bunu sonlandıracak az sayıdaki isimden biri Drogba...

Galatasaray'da Drogba için geri sayım başladı