Fenerabahçe Şampiyonluğunu Kutluyor İstanbul (A.A)

Spor Toto Süper Lig‘de 2010-2011 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı‘nda gerçekleştirilen dev organizasyonda şampiyonluğu kutluyor.

Ligin son maçında deplasmanda Sivasspor‘u 4-3 yenerek şampiyonluğunu ilan ettikten sonra, Sivas 4 Eylül Stadı‘nda attığı turun ardından dün gece İstanbul‘a dönen sarı-lacivertli ekip, stadında düzenlenen büyük kutlama organizasyonunda taraftarıyla buluşacak. 

Tamamlanan 2010-2011 sezonunun özellikle ikinci yarısındaki maçlara büyük ilgi göstererek sarı-lacivertli ekibe önemli bir destek veren taraftarlar, tribünleri bu kez kez şampiyonluk kutlamaları için doldurdu.

Takımın stada gelişinden önce başlayan kutlamalarda öncelikle Fenerbahçe‘nin kuruluşunun 100‘ncü yılında sarı-lacivertli camia için ‘‘100. Yıl Marşı‘‘ besteleyen Kıraç, Fenerbahçe forması giyerek sahne aldı. Kıraç marş ve şarkılarıyla tribünleri dolduran binlerce taraftara büyük bir coşku yaşattı.

Kıraç‘ın ardından sahneye bu kez şarkıcı Ziynet Sali Çıktı. Sali ve beraberindeki iki dansçı kızın kıyafetlerinin üst bölümü de Fenerbahçe formasından oluştu. Mini konserlerin ardından yapılan dans gösterileri de ilgiyle izlendi.

Stadı dolduran taraftarlar, kutlamalar başlamadan önce tribünlerde şampiyonluk şarkılarının yanında rakiplerine de gönderme yaparak sık sık ‘‘Kıskananlar Çatlasın‘‘ şeklinde tempo tuttular.

Fenerbahçeli futbolcuların cadde turunun ardından stada ulaşmalarıyla kutlamalarda kupa töreni yapılacak.

-SİVASSPOR‘A TEŞEKKÜR

Kaynak: AA