Sivasspor: 1 - Fenerbahçe: 2 (İlk Yarı)

Stat: Sivas 4 Eylül

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Sivasspor: Korcan, Uğur, Sedat, Navratl, Hayrettin, Kadir, Erman Kılıç, Mehmet Nas, Kamil Grosicki, Eneramo, Suarez

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 31 Bekir), Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Niang

Goller: Dk. 6 Andre Santos, Dk. 41 Selçuk (Fenerbahçe), Dk. 20 Narvatl (Sivasspor)

Spor Toto Süper Lig son hafta karşılaşmasında Sivasspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısı 2-1 Fenerbahçe‘nin üstünlüğüyle sona erdi.

    4. dakikada Fenerbahçe Niang ile gole yaklaştı. Mehmet Topuz‘un ortaladığı topu kafayla Alex, Niang‘a indirdi bu oyuncunun yakın mesafeden vuruşu kalenin bir karış üstünden auta gitti.

    6. dakikada Fenerbahçe Andre Santos‘un ayağından bulduğu golle öne geçti. Sol kanattan hareketlenen Andre Santos ceza sahasına girer girmez sert vurdu top ağlarla buluştu.: 0 - 1.

    9. dakikada Niang topla ceza sahasına girdi yerden vuruşuna kaleci Korcan müdahalesi yetersiz kalınca kaleye yönelen topu Hayrettin çizgi üzerinden kornere çeldi.

    20. dakikada Sivasspor Narvatl ile beraberliği yakaladı. Sol kanattan Sedat‘ın ortaladığı topu Kadir kafa ile arka direğe gönderdi, Narvatl gelişine yaptığı vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti: 1 - 1.

    30. dakikada Niang ile gelişen atakta kale sahası önünde Stoch topla buluştu, Stoch‘un yakın mesafeden vuruşunda kaleci Korcan‘ın göğsünden seken top kornere çıktı.

    32. dakikada orta sahadan hareketlenen Stoch defansın arkasına sarkan Niang‘ı gördü, kaleci ile karşı karşıya kalan Niang‘ın vuruşunda top auta attı.

    36. dakikada defanstan atılan uzun topla Alex topla buluştu, ceza sahasına giren Alex kaleciyi geçip vuruşunu yaptı meşin yuvarlak kalenin üstünden az farkla dışarı çıktı.

    41. dakikada Fenerbahçe Sleçuk ile tekrar öne geçti. Ceza sahası önünde Emre topu Selçuk‘a verdi bu oyuncunun yaklaşık 25 metreden vuruşunda yere de çarpan topu kaleci Korcan elinden kaçırdı ve meşin yuvarlak ağlara gitti: 2 - 1.

    Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayın sarı - lacivertli ekip Andre Santos ve Selçuk‘un attığı gollerle soyunma odasına 2-1 üstün gitti.