7 Ocak Engelliler Takımı Ligi 2. Sırada Tamamladı

Osmaniye 7 Ocak Engelliler Basketbol Takımı ligin son karşılaşmasında Silifke Belediyesi Engelliler Basketbol takımını 74 - 49 yenerek ligi ikinci sırada tamamladı.

Osmaniye 7 Ocak Engelliler Basketbol Takımı ligin son karşılaşmasında Silifke Belediyesi Engelliler Basketbol takımını 74 - 49 yenerek ligi ikinci sırada tamamladı.

    7 Ocak Spor Salonu‘nda oynanan müsabakanın başından sonuna kadar üstün onayan takım sahadan galibiyetle ayrılarak 1. Lig için play-off maçları oynamaya hak kazandı.

    Maçın bitiş düdüğü ile sevincini seyirci ile paylaşan 7 Ocak takımı oyuncularını Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile AK Parti milletvekili adayı Suat Önal’da yalnız bırakmadı.

    Takım sporcularını kutlayan ve play-off maçlarında başarılar dileyen Vali Cerrah rakip takım sporcu, antrenör ve yöneticilerine Osmaniye yerfıstığı hediye etti.

    Cerrah burada yaptığı konuşmada, “Her iki takım sporcularımızı kutluyorum. Umarım 7 Ocak Engelliler basketbol takımımız play-off maçlarında da başarılı olarak bir üst lige yükselir. Tabi burada en önemli konu engelli sporcularımızın hayata tutunmaları anlamında sportif faaliyetlerde bulunmalıdır. Engellilerimizin evlerinden çıkarak sosyal hayata katılmalarınız arzuluyoruz.” dedi.

    7 Ocak Engelliler Kulüp Başkanı Muttalip Altun ise ligdeki 8 takım arasında ikinci oldukları ve play of oynayacak olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

    Ligdeki 5 takımın belediye tarafından desteklendiğini kaydeden Altun, “Sezon boyunca sadece iki yenilgi aldık. Bu başarıyı sadece Osmaniyeli olan sporcularla elde etti. Sizlere sezon boyunca destek olan hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.