Servet Çetin: Fenerbahçe‘nin Sivas‘ta İşi Çok Zor

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Servet Çetin, yarın akşam Sivasspor ile karşılaşacak ve bu maçı kazanırsa ligi şampiyon tamamlayacak Fenerbahçe‘nin işinin çok zor olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Servet Çetin, yarın akşam Sivasspor ile karşılaşacak ve bu maçı kazanırsa ligi şampiyon tamamlayacak Fenerbahçe‘nin işinin çok zor olduğunu söyledi.

    Servet Çetin, TV8‘e yaptığı açıklamada Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın çok düzgün insanlar olduğunu belirterek, "Sivasspor bu maçta kendisine yakışır şekilde mücadele edecektir. Bu yüzden Fenerbahçe’nin işi çok zor." dedi.

    Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe‘nin rakiplerinden bir adım önde olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, "Fenerbahçe bir adım önde gözüküyor ama benim bildiğim Sivasspor onurlu bir mücadele sergileyecektir. Sivasspor’da da oynadığım için biliyorum. Fenerbahçe için çok zor bir maç olacak. Başkan Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay çok düzgün, çok karakterli insanlar. Medyada hoş olmayan şeyler yazılıp, çiziliyor. Ama iki insan benim için Türkiye‘de dürüstlükte, düzgünlük anlamında söyleyebileceğim kişilerdir. Onun için sizlerde göreceksiniz Sivasspor, çok iyi bir mücadele örneği gösterecektir. Kazanır, kazanmaz ama elinden gelen en iyi mücadeleyi kesinlikle gösterecektir. Bu yüzden Fenerbahçe’nin iş çok zor diyebilirim." diye konuştu.

    BİZİM İÇİN KÖTÜ BİR SEZON OLDU

    Spor Toto Süper Lig‘in bu yıl Galatasaray için istedikleri gibi bitmediğini ifiade eden Servet Çetin, sözlerini şöylesürdürdü:

    "Bu yıl bitti artık yapacak bir şey yok. Kötü gidiş hakkında yorum yapmak istemiyorum. Eğer bir hata varsa herkesindir. Nasıl başarı herkesin oluyorsa başarısızlıkta herkesindir. Belirli kişilere mal etmek yanlış olur. Sezonu bir an önce bitirmek istiyorduk. Artık önümüze bakacağız. Fazla da geçmişi düşünmek istemiyoruz."

Servet Çetin, yeni yönetim ve yeni teknik direktörleri Fatih Terim ile gelecek yıl başarılı bir sezon geçirmek istediklerini kaydetti.

    2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri‘nde Belçika ile oynayacakları maçın önemine dikkat çeken tecrübeli savunma oyuncusu, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Belçika maçı gruptan çıkmamız için çok önemli. Çünkü şu an en büyük rakiplerimizden birisi onlar gözüküyor. O yüzden iyi bir maç çıkarmamız gerekiyor. Çok zor bir maç olacak. Tüm futbolcular bu maçın bilinci içinde İnşallah elimizden gelen her şeyi yapıp bu maçı kazasız belasız atlatmak istiyoruz."