Manisaspor‘un Kalecisi İlker: Sezonu İyi Yerde Tamamladık

Manisaspor’un tecrübeli kalecisi İlker Avcıbay, takım olarak Spor Toto Süper Lig‘i iyi yerde tamamladıklarını söyledi.

Manisaspor’un tecrübeli kalecisi İlker Avcıbay, takım olarak Spor Toto Süper Lig‘i iyi yerde tamamladıklarını söyledi.

2010 - 2011 sezonuna kötü başlayıp iyi sonlandırdıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, teknik direktör değişikliğinin takıma pozitif yönde etki yaptığını belirterek, “Aslında lige başlarken hedefimiz ligde kalmak değildi. Talihsiz maçlar oynadık. Onların sonucunda sıkıntılı bir başlangıç oldu. Diğer takımlar bizden daha avantajlı konuma geçti. Teknik direktörlüğe Hikmet Karaman’ın takımın başına gelişi ile takımda bazı bölgeler daha iyi oturdu ve ideal kadromuz oluştu. Takım daha sonra çıkışa geçti. Ligde kalma adına her şeyi yapan takım bir anda hedefi olan takım haline gelip üst sıraları zorladı. Sezonu iyi yerde tamamladığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Şuana kadar topladıkları puanla 2006 - 2007 sezonunun rekorunu egale ettiklerini ifade eden başarılı kaleci, sözlerini şöyle sürdürdü:

     “Manisaspor 2006 – 2007 sezonunda yakaladığı 42 puan barajını egale etti. İlk dört haftada sıfır çekip bu puanı yakalamak tabi ki çok önemli bir olay. Tüm takım arkadaşlarımı teknik heyetimizi kutluyorum. Realist olarak bakmak gerekirse, Manisaspor’un ligde kalması 2010-2011 sezonunun başarılı geçmesi demektir. Bir başarıya imza attık diyebilirim ”

İlker Avcıbay, Spor Toto Süper Ligi’nde en istikrarlı ve en fazla forma giyen kaleciler arasında yer almasıyla ilgili olarak da, bu başarısını işini çok sevmesine bağladı.