Fenerbahçe, Sivas’A Taraftar Desteği İle Gitti

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında, yarın Sivasspor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan özel bir uçakla Sivas’a gitti.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında, yarın Sivasspor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan özel bir uçakla Sivas’a gitti.

Can Bartu Kamp Merkezi’nde önünde bekleyen sarı – lacivertliler meşalelerle takımlarını havaalanına uğurlarken, taraftarlar araçlarıyla takım otobüsünü havaalanına kadar takip etti.

GÜİZA, ŞAMPİYONLUK MAÇI KADROSUNA ALINMADI

Teknik direktör Aykut Kocaman, Sivasspor maçı öncesinde 20 kişilik maç kadrosu oluştururken, bu kadroda İspanyol golcü Daniel Güiza’ya yer vermedi. Güiza, ligin 30. Haftasında Bucaspor’la oynanan ve 5 – 3 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile biten karşılaşmada takımının 4. Golünü kaydederek, sarı – lacivertlilerin liderliğini devam ettirmesinde katkıda bulunmuştu.

Aykut Kocaman, Güiza’nın yanı sıra Bilica, İlhan Eker, Okan ile sakatlığı bulunan Özer’i de 20 kişilik kadroya dahil etmedi.

Sarı – lacivertlilerin 20 kişilik maç kadrosu şöyle: Volkan Demirel, Mert Gönok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Diego Lugano, Bekir İrtegün, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Uğur Boral, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia, Alex de Souza, Semih Şentürk.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü yönetimi de tam kadro olarak Sivas‘a giderken, takım otobüsünde hiçbir yöneticinin yer almaması dikkat çekti.