Bucaspor-Kayserispor Maçının Ardınadan

Spor Toto Süper Lig‘in son haftasında sahasında Kayserispor‘u konuk eden Bucaspor sahadan 3-3‘lük skorla berabere ayrıldı.

Maçtan sonra basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, düşen bir takımın alkışlarla uğurlandığını görmediğini belirterek spor camiası ve medyaya kendilerine destek olmalarından dolayı teşekkür etti. Son haftalarda futbolcularında büyük bir mücadele ortaya koyduğunu kaydeden Karafırtınalar, "Küme düştük ama bugünkü maçı getirdiğimiz nokta şampiyon olmuşuz kadar önemli. 2-0 geriye düştükten sonra 4 mü, 5 mi yiyecek denilen maçı 3-2‘ye getirdik. Son dakikalarda kişisel

hatadan beraberliği verdik. Futbolcularım, son 7 maçta para problemlerine rağmen iyi mücadele ettiler. Hepsini tebrik ediyorum. Gelecek sezon alnımızın akıyla tekrar Süper Lig‘e döneceğiz" diye konuştu.

Bucaspor‘lu futbolcu Mehmet ise seyir zevki açısından güzel bir maç olduğunu ve ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyledi.

Bucaspor‘lu futbolcu Musa Aydın ise taraftarlara teşekkür ederken, "Onlara güzel fuitbol izletmek istedik. 6 gol oldu. Bence güzel bir maçtı. Elimizden geleni yaptık" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, zor bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, sezonun son maçından beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Ligde son maçların hep zor geçtiğini ve mental açıdan zor olduğunu ifade eden Şota, "Futbolcular maç içinde, acaba seneye nerede olurum, ben sakatmıyım gibi düşüncelerde olabiliyor. Herkes kendi hesabını yapıyor. Son maçları oynamanın zor olduğunu biliyorum. Maça iyi başladık gibi ve hemen 2-0 yaptık, maalesef 3

puanı alamadık, mağlup bile olabilirdik. Bu maçlar çok zor olur. Rakibimiz sadece Bucaspor değildi. Maçın saat 4‘te oynanması doğru bir tercih değildi" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Burak Bükel ise, maça iyi başladıklarını fakat Bucaspor‘un sonradan toparlandığını belirtti. Burak 3 puanı hak ettiklerini belirterek Bucaspor‘u tebrik etti.

Kayserispor‘lu futbolcu Tolga Yıldız ise, maçın başında erken 2 gol bulduklarını fakat bunun rehavete neden olduğunu söyledi. Sıcak havadan etkilendiklerini belirten Tolga, "Maçlar akşam oynanmalı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA