Bülent Ünder: Fatih Terim‘in Takımın Başına Gelmesinden Memnunum

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, Galatasaray‘ın başına Fatih Terim‘in getirilmesinden memnun olduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, Galatasaray‘ın başına Fatih Terim‘in getirilmesinden memnun olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Konyaspor‘u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli çalıştırıcı, takımın başına teknik direktör olarak Fatih Terim‘in gelmesinin kendisini sevindirdiğini belirterek, "Kendisi her yeri hak eden bir dostumuzdur. Kendisine hoş geldin diyoruz. Kendisine hayırlı olsun diyoruz" dedi.

8 haftalık süreç içinde Galatasaray takımına birşeyler verdiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray‘da oyun disiplini birlik ve beraberliği sahaya yansıtmaya çalıştık. Bir takım olgusunu oluşturarak takımın performansını yukarıya çıkarttık. İlk başlarda herkes takımın bir çoğunun gönderilmesini istiyordu. Ancak takımın yükselen performansı yargıları değiştirdi. Son haftalarda futbolcularımız bir takım bütünlüğünü gösterdiler. Bugün maçın seyircili olmasını isterdim" diye konuştu.

Bülent Ünder, yeni yönetim ve teknik heyetin kendisinden bir rapor istemesi halinde bunu onlara vereceğini ancak şu ana kadar kendisinden herhangi bir rapor istenmediğini kaydetti.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Gökhan Zan da, çok sıkıntılı günler yaşadıklarını ifade ederek, "Tüm camia ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bizim yanımızda olan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Eski başkanımız Adnan Polat‘a da teşekkür ediyorum. Bu yıl büyük başarılar yakalamak istiyorduk ama olmadı." dedi.

Sabri Sarıoğlu da, "Takımın başına Fatih Terim geldi. Kendisi Galatasaray‘ın ve milli takımın en iyi hocasıdır. Artık bu yıl lig bitti. İnşallah önümüzdeki sezon bu yıl yapılan hataları yapmayız. Yeni yönetim, yeni oyuncularımızla yeni sezona iyi başlangıç yaparız. Gelecek yıl şampiyonluğa gitmek istiyoruz. Bu yıl için taraftarlarımızdan özür diliyoruz" diye konuştu.