Abdullah Avcı: Yanlış Tercihlerle Berabere Kaldık

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta oyuncularının yanlış tercihlerini sonucunda berabere kaldıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta oyuncularının yanlış tercihlerini sonucunda berabere kaldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, güzel ve fair play içinde bir maç olduğunu belirterek, ‘‘Forvet oyuncularının son maç egoları, yanlış paslar, yanlış tercihlerle berabere kaldık." diye konuştu. Avcı, bu sezon iki kulvarda yarıştıklarını da dile getirerek, ‘‘İki kulvarda yarışma zor oldu. Gelecek sezon iki kulvarda da yarışabilmek için takviyeler yapacağız. Türkiye Kupası‘nda final oynayıp, herkesin desteğini aldığımız bir sonu yaşadık. Camia ve oyuncularla gurur duyuyorum.‘‘ şeklinde konuştu.



TUM‘A VEDA EDİLDİ

Bu arada basın toplantısına geç gelen Avcı, soyunma odasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘da sözleşmesi sona eren Herve Tum‘la vedalaştıklarını söyledi. Avcı, Tum‘un iyi bir profesyonel olduğunu kaydederek, Tum‘a teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Can Arat da ligi istedikleri konumda bitiremediklerini ifade ederek, güzel bir sezon geçirdiklerini dile getirdi.

Ekrem ise her iki takımın da pozisyon bulduğunu belirterek, her iki takımın da birer puan aldığını söyledi.

HİKMET KARAMAN: BERABERLİK İKİ TAKIMIN DA HAKKIYDI

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 0 - 0‘lık skorun iki takımın da hakkı olduğunu dile getirdi.

Teknik direktör Hikmet Karaman, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını dile getirerek, ‘‘Türkiye Kupası‘nda penaltılarla şanssız bir şekilde kupayı kaptırdılar. Son maç olduğundan ve iki takımın da hedefi olmadığı için tempo çok yüksek değildi. Beraberlik iki takımın da hakkıydı.‘‘ ifadelerini kullandı.

Manisaspor‘un kalecisi İlker de 45 puan toplayarak daha önceki senelerde 42 puan toplamış kadrodan daha iyi bir puanla ligi bitirmek istediklerini; ancak bunu beraberlikle sağladıklarını söyledi.

İlker, ‘‘Daha önce Manisaspor‘un lig tarihinde 42 puanı vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi kupa finali oynamış, kaliteli bir kadro önünde 1 puan alarak, 43 puana ulaştık ve rekor kırarak Manisaspor tarihine geçtik.‘‘ şeklinde konuştu.

Manisaspor‘un diğer bir futbolcusu Yiğit İncedemir ise 3 puan alıp, Manisa‘nın plaka numarası olan 45 puan ile sezonu tamamlamak istediklerini söylerken, centilmence geçen maçın berabere sona erdiğini sözlerine ekledi.