Gaziantep‘te Bakan Şimşek, Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu’nun Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘in adına düzenlediği futbol turnuvası tamamlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu’nun Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘in adına düzenlediği futbol turnuvası tamamlandı. Turnuvaya 90 sporcu katıldı. Kendi adına düzenlenen turnuvanın ödül törenine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘e kendi adını taşıyan 27 numaralı Fenerbahçe forması hediye edildi. Şimşek ödül töreninin ardından minik futbolcularla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Gaziantep Futbol Okulu Bölge Sorumlusu Mahir Yılmaz, "Türk futbolunun gelişmesinde ve ilerlemesinde Fenerbahçe Spor Okullarının büyük önemi bulunuyor. Bugüne kadar kendi okullarımızda yüzlerce sporcuyu ülke sporuna kazandırdık. Yetişen futbolcularımızı başta Gaziantep olmak üzere çok sayıda futbol kulübüne kazandırmanın haklı onurunu yaşıyoruz" diye konuştu.

-ŞİMŞEK: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜ KUTLUYORUM-

    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de konuşmasında Fenerbahçe Spor Kulübünün Türkiye‘yi Avrupa başta olmak üzere dünya genelinde başarıyla temsil ettiğini anlatarak, "Bir spor kulübü alt yapısıyla kendisini gösterir. İşte Fenerbahçe Kulübümüzü de birçok kulübümüz gibi alt yapısına büyük önem veriyor. Bu çerçevede Gaziantep Futbol Okulumuzun çalışmalarını da takdirle izliyorum. Gaziantep milletvekilliğim boyunca başarılı çalışmalarını hep takdirle izlediğim Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu‘nun bundan sonra da başarılarını temenni ediyorum. Aynı zamanda Futbol Okulları Bölge Sorumlusu Mahir Yılmaz‘ı da çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

    MİNİK FUTBOLCULARIN ÖDÜL SEVİNCİ

    Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Minik futbolculara ödüllerini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan verdi. Ödül töreninin ardından ise Mehmet Şimşek 27 numaralı formasını giyerek futbolcularla birlikte objektiflere poz verdi.

Törene, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Defterdarı Kenan Bilgehan, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlhan Kayhan ve çok sayıda davetli katıldı.