Fenerbahçe Karabükspor hazırlıklarına başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 ile geçen Fenerbahçe, ara vermeden Karabükspor hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında görev alan oyuncular bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Şut çalışmasının ardından, antrenman 4 minyatür kaleli maçla sona erdi. Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, minyatür kale maçta görev aldı. Maçı kazanan Serkan Kırıntılı, Fabio Bilica, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve İlhan Eker'den kurulu mavi takım, antrenman bitiminde objektiflere zafer pozu verdi.

Fenerbahçe Karabükspor hazırlıklarına başladı

Mamadou Niang ve Issiar Dia, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımadan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken; A2 Takımı maçında yer alacak oyuncular Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey, Berk Elitez ve Ertuğrul Taşkıran ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe 3 Mayıs Salı gününü izinli olarak geçirdikten sonra, Karabükspor maçının hazırlıklarına 4 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanda devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.