Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, antrenman öncesi teknik ekip ve oyuncular, Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla objektiflere poz verdi.

Can Bartu Tesisleri‘nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular 3 ayrı grup halinde top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Ardından 2 gruba, kendi aralarından da 2 takıma ayrılan oyuncular, dar alanda kurallı ve dönüşümlü çift kale maçla antrenmanı noktaladı. Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve

Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Sakatlığı süren Özer Hurmacı ve sol üst adalesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, özel programla, sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçı hazırlıklarına 20 Mayıs Cuma günü (yarın) yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00‘de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleşecek.

Kaynak: İHA