Fenerbahçe'den yerli transfer atağı

Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Sezer Öztürk ve Yiğit İncedemir'i gözüne kestiren Aykut Kocaman, sarı lacivertli yönetimden dört ismin mutlaka transfer edilmesini istedi.

Şampiyonluk gelmesi halinde salı günü transfer listesini yönetime vermeye hazırlanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor'dan Ceyhun Gülselam ve Selçuk İnan'ın yanı sıra Manisasporlu Yiğit İncedemir ile Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Sezer Öztürk'ü kadrosuna katmayı istiyor.

Milliyet'in haberine göre sezon bitimiyle beraber aynı hızla transfer çalışmalarına başlayacak olan Kocaman, yerli transferi için dört isim belirledi. Selçuk İnan ve Yiğit'in sezon sonu sözleşmeleri sona ererken, Ceyhun'un da sadece bir milyon avro bonservis ücretiyle transfer edilebilecek olması sarı lacivertlileri cezbediyor. Kulübüyle bir sene daha mukavelesi bulunan Sezer'in bonservisine ise yaklaşık 5 milyon avro vermeyi planlayan sarı kanaryalar, toplam maliyet açısından dört milli futbolcunun transferini çok ucuza kapayacak.

Sezon sonunda kontratları sona erecek olan Semih Şentürk ve Uğur Boral ile de önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı öğrenildi.