Vali Musa Çolak, “Spor, Sevgi, Dostluk, Barış Ve Kardeşliği” Pekiştirir.

Siirt valiliği tarafından düzenlenen ‘‘Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası‘‘ Siirt Valisi Musa Çolak‘ın başlama vuruşu ile start aldı.

Siirt valiliği tarafından düzenlenen ‘‘Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası‘‘ Siirt Valisi Musa Çolak‘ın başlama vuruşu ile start aldı.

    Siirt’te İlk defa valilikçe düzenlenen halı saha futbol turnuvasına, 48 takım katıldı, katılımın yüksek olduğu turnuvada, dörtlü guruplar halinde maçlar lig usulü ile, 25’er dakikalık çift devre halinde, klasman hakemleri nezaretinde, ildeki halı sahaların tamamında, mesai saatlerinin dışında oynanacağı belirtildi.

    Valilik Halı Saha Futbol Turnuvası açılış törenine; Siirt Valisi Musa Çolak, Vali Yardımcısı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Siirt il temsilcisi Ahmet Muhtar, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

    Bilekler Spor Kompleksi‘nde düzenlenen ‘‘Valilik kupası Halı Saha Turnuvası “ açılış töreninde konuşma yapan Vali Musa Çolak, ‘‘İlimizde ilk defa düzenlen Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerimizin; kaynaşmasını, sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Siirt İl Temsilciliği‘yle birlikte bu turnuvayı düzenledik. Turnuvaya katılımın oldukça fazla olması, bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Sportif faaliyetler tam bir centilmenlik içinde yapılırsa anlam kazanır. Sporda şiddetten kesinlikle kaçınmalıyız. Sahalarda ve tribünlerde nahoş durumlar yaşanmamalıdır.‘‘ diye konuştu.

    Daha sonra turnuvanın ilk maçı, Milli Eğitim - İş Bankası arasında, Vali Musa Çolak‘ın başlama vuruşu ile start aldı.