Trabzonspor, Karabükspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig‘in 34. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri‘nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya kaleci Onur dışında tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlığı bulunan Glowacki ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo-mavili takım, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5‘e 2 top çalışması gerçekleştirdi. Futbolcuların hayli istekli ve arzulu oldukları gözlenirken, antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile son buldu.

Öte yandan Trabzonspor‘un ulaşım sponsoru olan Türk Hava Yolları, Bordo-mavili takımın ligin son haftasında oynayacağı Karabükspor maçına özel uçakla gitmesi için jest yaptı. Buna göre Bordo-mavili takım, 21 Mayıs Cumartesi günü THY‘ye bağlı özel uçakla 13.25‘de Ankara‘ya oradan da karayoluyla Karabük‘e geçecek. 22 Mayıs Pazar günü Karabükspor‘la oynayacağı müsabaka sonrası yine karayoluyla Ankara‘ya gidecek olan Trabzonspor, gece 02.30‘da Ankara‘dan Trabzon‘a dönecek.

Kaynak: İHA