Sivasspor Lidere Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig‘in son haftasında evinde lider Fenerbahçe ile karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Sivasspor Tesisleri‘nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde son maçına hazırlanan futbolcular ısınma hareketlerinin ardından topla birlikte çalışma yaptı. Daha sonra futbolcular yarı sahada yaptıkları çift kale maçla antrenmana devam etti.

Antrenman sonrası konuşan Sivasspor‘lu futbolcu Uğur Kavuk ligin kaderini belirleyecek maça çıkacakları için zor bir maç olacağını kaydederek, "Bizim çalışmalarımız en iyi şekilde sürüyor. Sivasspor‘a yakışır şekilde sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız. Bizim için gerçekten önemli bir maç. Çünkü ligin kaderini belirleyeceğiz" dedi.

Tecrübeli golcü oyuncu Mehmet Yıldız da çok kritik bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Son hafta olmasına rağmen çok kritik bir maç oynayacağız. Çünkü ligin kaderini belirleyecek bir maç. Bu maçta her maça hazırlandığımız gibi, daha iyi hazırlanıp anlımızın hakkıyla çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Her maça hazırlandıkları gibi Fenerbahçe maçına da iyi hazırlandıklarını belirten Erman Kılıç ise maç hakkında konuşulacak birçok şeyin olduğunu ifade ederek, "Bu maç hakkında konuşulacak çok şey var. Bir sürü spekülasyon yapılıyor. Biz her maça nasıl çıkıyorsak bu maçada öyle çıkacağız. Gördüğünüz gibi antrenmanlarda bu şekilde devam ediyor. Söylediğim gibi Kasımpaşa maçına nasıl hazırlandıysak, Fenerbahçe maçına da öyle hazırlanıyoruz. İnşallah bu maç için elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar için

oynayacağız" şeklinde konuştu.

Sivasspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA