Sivasspor’Da Fenerbahçe Maçı Hazırlığı

Şampiyonluğun düğümünü çözecek olan Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcular Mehmet Yıldız, Erman Kılıç ve Kadir Bekmezci, bu maça daha iyi konsantre olduklarını söylediler.

Şampiyonluğun düğümünü çözecek olan Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcular Mehmet Yıldız, Erman Kılıç ve Kadir Bekmezci, bu maça daha iyi konsantre olduklarını söylediler.

    Spor Toto Süper Ligi‘nde bu sezon şampiyonluk yarışı ligin son haftasına kadar devam etti. Şampiyonu, Pazar günü oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçlarının sonucu belirleyecek.

    Bu önemli karşılaşmalar öncesi rakibinin ikili averajla bir adım önünde bulunan Fenerbahçe’nin son hafta rakibi Sivasspor’da maç hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı - beyazlı ekip, bugün de Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde Fenerbahçe maçının provasını yaptı.

    Futbolcuların tam kadro katıldığı idman öncesi takım kaptanı Mehmet Yıldız, orta saha oyuncusu Erman ve Kadir gazetecilerin sorularını cevapladı. Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın ligin kaderini belirleyeceğini ifade eden kaptan Mehmet Yıldız, buna bağlı olarak bu maça daha fazla konsantre olduklarını söyledi.

    “İnşallah bu maçtan anlımızın akıyla çıkmak istiyoruz” diyen Mehmet Yıldız, “Hiçbir şaibeye yer vermeden elimizden gelenin en iyisi yapıp, sahadan anlımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Biz söylentilere kulaklarımızı tıkadık. Ancak Türkiye’de sonuç ne olursa olsun dedikodu çıkıyor. Galip gelirsiniz teşvik aldı olur, mağlup olursunuz şike yaptı olur. Bunlara çok fazla kafamızı takmıyoruz. Kimsenin dedikodularına yer vermeden, diğer maçlara nazaran çok çok daha iyi konsantre olup sahaya çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

    Orta saha oyuncusu Erman Kılıç da “Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor. Ancak biz çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi edeceğiz. Çıkan söylentiler bizi rahatsız ediyor. Futbol oynuyoruz ve ekmek paramızı buradan kazanıyoruz.” diye konuştu.

    Kadir Bekmezci ise “Fenerbahçe maçını her zaman oynadığımız maçlardan birisi olarak görüyoruz. Özel bir hazırlık yapmıyoruz. Evimizde oynuyoruz her maçta olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. İnşallah güzel bir maç olur.” dedi.