Manchester City: 3 - Stoke City: 0

İngiltere Premier Ligi'nin 37. hafta kapanış karşılaşmasında Manchester City sahasında Stoke City'i konuk etti. Ev sahibi Manchester City karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İngiltere Premier Ligi'nde 37. haftanın kapanış maçında Manchester City sahasında Stoke City ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan gülerek ayrılan taraf 3-0'lık skorla ev sahibi City oldu.

Baştan sona Manchester City'nin üstün olduğu maçta 14 ve 65. dakikada Carlos Tevez ve 53. dakikada Joleon Lescott'un golleri maçın skorunu belirledi.

Bu galibiyetle Manchester City ligin son haftasına, 68 puanla üçüncü sırada girdi. Carlos Tevez ve arkadaşları, ligin son haftasına girilirken, 4. sıradaki Arsenal'ın bir puan önünde yer alıyor.

Premier Lig'de ilk üç sıradaki takımlar gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde ederken Arsenal, lig bu şekilde sona ererse Devler Ligi'nde Ön Eleme oynayacak.

Manchester City ligde son hafta Bolton deplasmanına gidecek. Arsenal ise deplasmanda Fulham ile karşı karşıya gelecek.

İki ekip, geçtiğimiz haftasonu FA Cup finalinde Wembley Stadı'nda karşılaşmış ve o maçı da City 1-0'lık skorla kazanarak kupayı müzesine götürmüştü.

Manchester City: 3 - Stoke City: 0